Notice: Undefined index: category_id in /home/htartdessert/public_html/catalog/controller/product/product.php on line 684Notice: Undefined index: tip_categorie in /home/htartdessert/public_html/catalog/controller/product/product.php on line 687Notice: Undefined index: name in /home/htartdessert/public_html/catalog/controller/product/product.php on line 690Notice: Undefined index: tip_categorie in /home/htartdessert/public_html/catalog/controller/product/product.php on line 691 Biscuiti pe bat Paste
Program:
Luni – inchis
Marti – Sambata: 08:00 – 20:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Descriere produs:

Biscuiti cu unt si scortisoara imbracati in pasta de zahar.

Pret:
100,00 LEI / Cos
* Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
** Figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori).
*** Pretul decorului se calculeaza pe manopera,gramajul acestuia intra in pretul/kg. **** ATENTIONARE: produsele noastre contin alergeni!
Comanda