Cum alegi cel mai potrivit candy bar pentru o petrecere de vis?

candy bar

Nu este deloc un secret faptul ca la ora actuala, marea majoritate a evenimentelor se doresc a fi pe cat se poate de memorabile, astfel incat invitatii care au fost prezenti sa isi aduca aminte cu drag de ocazia respectiva. Totusi, pe langa elementele propriu zise, ce apartin de decorul salii, de tinutele pe care decideti sa le purtati si alte astfel de aspecte similare, un plus de magie pentru orice fel de petrecere este reprezentat de deserturile pe care alegeti.

Invitatii nu trebuie sa fie in mod necesar iubitori infocati de dulciuri pentru a fi pe deplin uimiti de aromele inovative ale deserturilor. Asadar, piesa centrala a oricarei petreceri este candy bar-ul, care reuseste sa surprinda pe cat se poate de placut.

Daca ati decis ca doriti sa va bucurati de un astfel de element fastuos, este important ca alegerea pe care ati facut-o sa fie ideala cu ocazia evenimentului dumneavoastra. Prin urmare, alegerea celui mai potrivit candy bar trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

  1. Ocazia organizarii evenimentului: ei bine, fiecare petrecere speciala va fi organizata cu un anumit motiv, fie ca este vorba despre o petrecere de botez sau de o nunta. Asadar, alegerea candy bar-ului trebuie sa fie in concordanta cu acest aspect, deoarece componentele sale dulci pot fi ornate corespunzator.

 

  1. Tematica petrecerii: cu cat un candy bar va fi mai reprezentativ, cu atat va actiona ca un plus de eleganta pentru evenimentul pe care l-ati organizat din greu. Asadar, obiectele decorative, culorile candy bar-ului si forma prajiturilor, trebuie sa tina cont de tema petrecerii din care face parte. Spre exemplu, la o petrecere de Halloween, cele mai populare alegeri in privinta elementelor dulci ale candy bar-urilor sunt in forma de dovleac, de palarii ale vrajitoarelor si alte forme specifice. Un alt bun exemplu poate fi pentru o petrecere de botez a unei fetite, cand culorile cele mai predominante vor fi roz si alb, iar prajiturile pot avea fundite si alte astfel de aspecte similare.

candy bar

  1. Gama de prajituri: caracteristica principala a unui candy bar tine in principal si de diversitatea de prajituri. Prin urmare, in functie de dorinta dumneavoastra sau ale persoanelor care au in vedere planificarea petrecerii propriu zise, este important sa optati pentru cat mai multe modele de prajituri in arome diferite, incepand de la briose (care sunt vedetele oricarui candy bar tematic) si pana la minitarte. Asadar, inainte de alegerea unui candy bar potrivit cu petrecerea dumneavoastra, este important sa degustati fiecare desert in parte si, de asemenea, sa va asigurati ca design-ul acestora este pe placul dumneavoastra.

 

  1. Etichetarea candy bar-ului: in cazul in care v-ati nimerit la evenimente in care organizatorii au optat pentru un astfel de element inovativ, cu siguranta ati remarcat faptul ca fiecare categorie de prajituri este etichetata, astfel incat invitatii sa stie exact ce arome le incanta papilele gustative, dar mai ales sa evite riscul unei alergii (de exemplu, unele persoane pot fi alergice la cateva dintre ingredientele unei prajituri). Totodata, etichetele candy bar-ului pot fi un plus in decorul acestora.

 

  1. Numarul de invitati: in cazul in care optati pentru un candy bar trebuie sa fiti pe deplin sigur ca fiecare invitat isi va dori sa guste din prajiturile aromate ale acestuia. Prin urmare, pentru a evita nemultumirile invitatilor, este indicat sa tineti cont de numarul de invitatie in comandarea unui candy bar, astfel incat fiecare persoana sa fie multumita pe deplin si sa aiba ocazia sa guste deserturile pregatite.

 

Asadar, daca veti tine cont de toate aceste sfaturi mentionate mai sus in alegerea unui candy bar tematic pentru petrecerea dumneavoastra, atunci cu siguranta evenimentul pe care l-ati organizat va fi unul de neuitat pentru invitati si, de asemenea, o ocazie perfecta pentru a se poza intr-un decor memorabil. Daca doriti mai multe idei in privinta unui astfel de element fastuos, atunci pe site-ul nostru artdessert.ro v-am pus la dispozitie o parte din portofoliul nostru de candy bar-uri in sectiunea numita dupa acest produs.

Comments are closed.