Compozitii torturi
  • MENIU

Despre noi

SC ART DESSERT SRL

IRINA ELENA APOSTOL / Pastry Chef & Owner Art Dessert

Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina Elena Apostol este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta, maiestria de a prepara prajiuri. Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea, modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea!

Lista poate continua cu premiile si recunoasterile internationale obtinute

Premiul de excelenta

Gust pentru Tortul Exotic la GastroPan - 2017;

Premiul de excelenta

Creatie in Pasta de zahar la Gastro Pan-tematica “Cinema” - 2017;

Premiul I GastroPan

Tortul anului 2013 si 2014;

Premiul de Excelenta GastroPan

Creatie artisitica in pasta de zahar 2014;

Locul 1 la sectiunea gust la Maratonul cofetariilor organizat de Callebaut si Marathon Distribution – 2015;

Locul 1 la sectiunea Decor in cadrul GastroPan 2021(cu lucrarea Delta Dunarii si Ceramica de Horezu)

Locul 2 la sectiunea Gust in cadrul GastroPan 2021

Si pentru ca isi doreste ca aceasta pasiune pentru frumos sa fie transmisa mai departe, a absolvit cu succes si cursurile de calificare ca Formator, putand astfel sa organizeze sesiuni de training pentru cei ce vor sa afle secretele acestei afaceri dulci.

Nu in ultimul rand, Irina Elena Apostol a fost aleasa in 2015 Ambasador Modecor (Modecor Italia este unul dintre cei mai mari producatori de ustensile, decoruri si materii prime pentru cofetarie) in Romania, urmand ca impreuna cu specialistii italieni sa sustina cursuri de profil si sa prezinte inovatiile si produsele de top ale acestora.

Cu toate acestea, adevarata sa carte de vizita sunt prajiturile si torturile pregatite zi de zi asa ca va invitam la cofetarie sa descoperiti gustul deserturilor sale !

Va multumim!

SC Art Dessert SRL, RO34258242.j40/3423/2015, Sos.Bucuresti Targoviste nr: 22B, sector 1, Bucuresti www.artdessert.ro, e-mail: office@artdessert.ro, Tel: 021.31.00.464, Mobil 0730.449.620 0722.19.59.42