Asa a inceput povestea Art Dessert…

       Totul a inceput acum mult timp, dintr-o pasiune pentru dulciurile bunicii. Cu rabdare, iscusinta si pricepere, aceasta pasiune s-a transformat intr-o afacere de familie ce dureaza de peste 15 ani. In acest fel am incercat sa transpunem retetele bunicii in prajiturile noastre, pentru ca si voi sa va puteti bucura de gustul minunat si savoarea deosebita a acestora.

Din dorinta de a satisface si cele mai pretentioase gusturi, ne-am creat propriul laborator, in care realizam produse proaspete, folosind ingrediente de inalta calitate, naturale, la standarde europene, cu retete in care se imbina pasiunea cu dragostea de frumos, cu personal bine instruit si deschis la orice noua provocare.

Cofetaria noastra si-a propus sa aduca bucurie in viata fiecaruia dintre dvs. Astfel ca prajiturile si torturile noastre pot inveseli zilele de nastere ale micutilor, imbracand diverse forme, de la locomotiva Thomas, soricelul Mickey Mouse, Tigrila, Tort Frozen, Papusa Barbie pana la printese, castele, avioane, barci.

Dupa ce ne-am gandit la retete, ingredinte si decoruri, ne-am amintit cat de importante sunt anumite evenimente in viata noastra si anume nunta si apoi botezul. Venim in ajutorul dvs pentru nunta, cu cele mai frumoase torturi nunta si transformam orice idee intr-un tort spectaculos! Sa nu uitam si de torturi botez!

Irina Elena Apostol
Cofetaria Art Dessert