PROGRAM CAKE SHOP LUNI INCHIS  SI MARTI - DUMINICA DE LA 08:00 LA 20:00

COMANDA CANDY BAR 0723 701 348 SI COMENZI@ARTDESSERT.RO

Categorii

In jurul unor produse de patiserie aspectuoase si gustoase s-au cladit, de-a lungul timpului, multe vise, s-au rostit cuvinte frumoase, s-au impartasit multe dorinte, s-au legat noi prietenii si s-au aratat multe zambete. In universul nostru de la Art Dessert se construiesc cu drag si dibacie acele caramizi demne de temelia unei casute din turta dulce, ca-n povesti. 

Biscuitii de turta dulce realizati de maestrii nostri cofetari vor contine intotdeauna ingrediente de cea mai buna calitate, vor fi prelucrati atent si riguros, pana la cel mai mic detaliu, pentru ca unui gust extraordinar ii sta cel mai bine langa un aspect proaspat, revigorant si apetisant. 

Nu exista produse in aceasta categorie.

Incarca mai multe produse

Afisare 0 - 0 din 0 (0 pagini)

Toni Malloni

Event designer

TONI MALLONI este un designer de evenimente cu notorietate pe piata romaneasca de evenimente de peste 12 ani.

Owner al agentiei de planning EVENTURE.RO si creatorul unuia dintre cele mai accesate shopuri online cu produse de specialitate cusom made pentru nunti si botezuri.

Alaturi de IRINA APOSTOL va poate sta alaturi in pregatirea evenimentului dvs. care trebuie sa arate bine, sa miroasa bine si sa iti ramana pe buze!

Va stam la dispozitie cu servicii de planning - concept - logistica - productie grafica - design floral - scenotehnica - artisti.

Comanda candy bar