Idei si inspiratii pentru tortul nuntii de toamna

Tort de nunta cu motive florale

 

Fara doar si poate perioada toamnei ne inspira. Este timpul pentru noi inceputuri, este perioada recoltelor, peisaj al jocului cromatic cu rosu intens, combinatii pamantii si romantice, definite de maro, galben si spectacol de alte multe culori. O poti defini in varii feluri, cert este ca perioada aceasta este cu adevarat o inspiratie pentru o nunta.
De cele mai multe ori miresele isi vor dori ca tortul sa fie de inspiratie tomnatica de asemenea, ca un punct reprezentativ pentru perioada in care se desfasoara nunta. Mai cu seama cand au la dispozitie priceperea cofetarului, cand alegerea le apartine in totalitate, mai ramane sa defineasca ce design este si cel mai potrivit nuntii in cauza.
Iata cateva teme de inspiratie pentru tortul perfect al unei nunti de toamna de neuitat:

Tort cu motive specifice toamnei

 

 

 

⦁ Tortul cu frunze

Desigur ca un punct central al sezonului il reprezinta frunzele de un amestec de culori. Acestea pot fi cu adevarat pata de culoare ca si design de tort, pe un fond alb al tortului traditional, de ce nu. O combinatie inedita, realizata cu accent pe detalii. Spre exemplu, crengi de frunze pot fi parte din decor, tronand pe o parte si de-a lungul tortului, lasand la vedere si textura sa de baza.

 

 

 

 

 

Tort ce imita scoarta unui copac

 

 

⦁ Tortul ce imita copacul

Sau cel putin textura acestuia poate fi de asa natura. Asta inseamna detaliere extraordinara, avand in vedere ca intregul design se concentreaza de fapt pe striatiile specifice coajei de copac. Desigur, imediata corelare este cu ciocolata, cel mai potrivit ingredient pentru o astfel de alegere. Un stil usor asimetric si mai putin stilizat poate fi o idee extraordinara pentru o nunta rustica spre exemplu. Si pentru a compensa cu ceea ce tine de stilul inchis cromatic, puteti alege elemente de frunze mai deschise, contrastante de ce nu.

 

 

 

Tort cu ciocolata si flori

 

 

 

⦁ Bogatia florilor

Oricand un tort decorat cu flori este o imagine atractiva, clasic am putea spune, insa de efect garantat. Eleganta nuntii se poate denota si prin prezenta acestui desert festiv. Din acest punct de vedere, se poate alege impozanta floare a soarelui sau orice tip de floare ce reprezinta mai bine gusturile, ce se regaseste in decorul nuntii si mai ales este corelata cu perioada de toamna. Evident, optiunile sunt diverse.

       

 

                        

Tort nunta cu flori si accente metalice

 

⦁ Accente metalice

Pe site se gasesc o gama larga torturi de nunta.

Acest trend continua sa faca furori, iar pentru toamna lui 2017 in materie de torturi ti-ai dori sa il incluzi ca si design central, de ce nu. Poti face contraste cu diferitele straturi de tort, intre albul delicat si intensul auriu. Pur si simplu luxuriant, se potriveste mai bine in cadrul nuntilor elegante, formale.

Din aceeasi serie de idei de inspiratie tomnatica se numara si stilul tortului usor nefinisat. Pare sa fie asa insa de fapt intentia tocmai asta este. Sunt acele torturi ce se remarca prin simplitate, lasa la vedere compozitia lor si pot fi usor integrate in cadrul nuntii, indiferent de tematica aleasa.
Desigur, se pastreaza aceeasi recomandare de a face o corelatie intre toate elementele ce compun nunta cu tot cu tematica sa. Asadar, tortul trebuie sa fie tocmai punctul central, cel care include elemente ce amintesc de decor, de culorile pe baza carora s-a definit cadrul nuntii, sa fie personalizat si reprezentativ pentru cei doi miri.
Cat despre gust, bogatia este cuvantul de baza. Avand in vedere si bogatia sezonului in sine, puteti alege dintr-o sumedenie de optiuni. La mare cautare sunt cele care includ nuci, spre exemplu, si totusi atentie la alergii si posibile situatii de acest gen. Cappuccino este iarasi o alegere comuna si atat de raspandita. In final, alegerile va apartin. Nu uitati de asezonarea cu fructele de padure si cat de bogat poate sa arate un tort cu o astfel de completare. Sau cum cake toppers, ce troneaza pe un tort, pot schimba complet imaginea acestui desert.

Comments are closed.