Notice: Undefined variable: tip_categorie in /home/htartdessert/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 27
Program:
Luni – inchis
Marti – Sambata: 08:00 – 20:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Descriere produs:

Compozitie:aluat de tarta,crema fiarta de lamaie,bezea

Pret:
De la 69,00 LEI / Kilogram
Vezi compozitii torturi
* Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
** Figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori).
*** Pretul decorului se calculeaza pe manopera,gramajul acestuia intra in pretul/kg. **** ATENTIONARE: produsele noastre contin alergeni!
Comanda

Alege compozitia:
Notice: Undefined variable: tip_categorie in /home/htartdessert/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 567 Notice: Undefined variable: tip_categorie in /home/htartdessert/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 834