Program cake shop:
Vineri - Duminica: 08:00 – 20:00
Preluare comenzi online si telefonic non stop
Comenzi evenimente - office@artdessert.ro
Comenzi telefonice - 0721 138 969

Descriere produs:

Macarons sunt produse elegante și, în funcție de aroma aleasă, pot avea culori pastelate sau puternice. Se potrivesc cu ușurință oricărei teme de eveniment și oricărei palete de culori, fiind dulcele ideal pentru orice eveniment, atât ca produs individual, cât și pentru decorul tortului, place cards sau în candy bar. În plus, o cutie cu macarons este cadoul ideal pentru cineva drag sau pentru partenerii de afaceri.

Pret:
4,00 LEI / Bucata
* Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
** Figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori).
*** Pretul decorului se calculeaza pe manopera,gramajul acestuia intra in pretul/kg. **** ATENTIONARE: produsele noastre contin alergeni!
Comanda