Noutati Art Dessert prezentate la targul de nunti Mariage Fest, de la Palatul Parlamentului

Prin prezenta noastra la targ ne-am propus sa aducem in atentia tuturor, atat a celor ce ne-ati vizitat standul, cat si a acelora care acum cititi aceasta pagina a website-ului nostru, noutatile Art Dessert in materie de torturi de nunti si dulciuri specifice unui CandyBar.
Eleganta, frumusetea, precum si gustul desavarsit al produselor noastre vor accentua stilul si rafinamentul nuntii voastre, sau al oricarui alt eveniment special, botez, onomastica, zi aniversara etc.
 
Florile delicate realizate din pasta de zahar de catre specialistii nostri, nuantele de roz si mov, albul pur si accentele aurii, sunt cateva din recomandarile noastre pe parte de design in acest an. In ceea ce priveste gustul retetelor noastre, orice comanda de tort de nunta (clik aici Compozitii torturi) precum si de CandyBar este insotita de o degustare programata la sediul cofetariei noastre. 
 
Pentru a vedea in imagini ceea ce v-am descris in randurile de mai sus, am pregatit o colectie de fotografii realizate in cadrul targului:

Master Cake Decorator, Senior Trainer & Owner
Descopera CandyBar Descopera Torturi de nunta