Top sfaturi – ce tipuri de tort se “poarta” vara aceasta

Mirii au diverse dileme despre numeroasele aspecte pe care le decid cu privire la evenimentul emotionant ce urmeaza. Din toata aceasta nebunie nu trebuie uitat tort de nunta, un element central de altfel pentru acest eveniment. Tortul incununeaza cu succes crearea unei teme si devine edificator pentru emotiile mirilor, pentru celebrarea casatoriei lor.

Iata ce se poarta anul acesta, ce trenduri sunt de luat in seama in materie de tipuri de torturi:

  • Tortul cu margele

Delicate si elegante in egala masura, trecem peste partea de superstitii si alegem un tort decorat cu margele. Are acel efect de wow, mai ales cand margelele cu pricina sunt dispuse intr-un design complex. Desigur, sunt mai apreciate cu cat si jocul de culori este unul pe masura, nuantele ce se regasesc si in tematica nuntii. Poti alege stilul all white pentru a pune si mai mult in evidenta jocul de margele ce acopera tortul. Tortul Art Dessert Anemone este doar una dintre optiunile pe care le ai la dispozitie.

  • Tortul floral

Mereu la moda, vara aceasta se poarta tortul bogat in flori. Cu alte cuvinte, design-ul ar trebui sa puna un puternic accent pe flori realizate cu mare minutiozitate. Tortul de nunta Duo este intruchiparea noastra pentru acest trend.

  • Tortul de inspiratie botanica

De vreme ce verdele este culoarea de sezon anul acesta, se intelege cum un tort cu imprimeu verde face parte din lista de trenduri. Intr-o nota eleganta sau poate chiar de stil country, tortul cu inspiratie botanica se poate adapta usor oricarui tip de eveniment. Este pur si simplu atragator; in varianta Art Dessert puteti alege tortul denumit simplu Butoaie cu flori.

  • Dulcele dus la extrem

Pentru acele nunti iesite din tipare o propunere interesanta poate fi despre acel tip de tort cu un design pur si simplu exploziv. Acestea pun accent pe multa culoare si nu numai. Spre exemplu poate fi vorba de pasiunea pentru desert, pentru dulce, astfel tortul sa fie decorat cu acadele colorate, evident, realizate din compozitie de tort.

Poate cel mai apreciat tip de tort din lista celor vedeta anul acesta este tortul personalizat. Potrivit marilor cofetari si specialisti in domeniu, a celor care de altfel devin si trend setter pentru aceasta categorie, mirii sunt in cautare de senzational. Acest stil se poate adopta foarte bine cu o tema personalizata si imprimata pe tort. Nu este vorba doar de o eleganta monograma, asa cum se obisnuia pana acum. Stilul personalizat poate fi despre povestea celor doi, despre iubirea lor, despre pasiunea lor. In acest sens, torturile cu desenul cuplului pot fi o optiune. Art Dessert propune torturi de nunta de tip valize, Game of Thrones sau cel cu siluete.

Merita amintit de asemenea ca tortul clasic inca are fani. Indiferent despre zona de stil spre care se indreapta un sezon, clasicul ramane clasic si deci mereu o optiune viabila. Asadar, in aceasta categorie se incadreaza foarte bine acele torturi florale, aparent simple, cu detalii minimaliste. Poate fi vorba de asemenea despre acel tip de tort pe nivele, de la mic la mare, cu blat rotund; daca este vorba de un alb imaculat, cu atat este mai edificator pentru categoria de clasic.

La fel de apreciate in trendurile de sezon sunt si alte tipurii de torturi, de la cele cu accente metalice si pana la cele complexe, cu stilul ombre ca si coloristica. Doar ca din marea de optiuni ramane ca totul sa se raporteze si la tipul de eveniment si ce ii defineste pe cei doi miri. Un tort nu trebuie sa fie doar admirat de invitati, ci si savurat. de asemenea, trebuie sa fie ca si emblema celor doi miri, in concordanta cu nunta acestora.

Comments are closed.