Torturi de nunta

Stim ca tortul pentru nunta este foarte important si ca viitorii miri vor porni in cautarea acestuia cu cateva luni de zile inainte de fericitul eveniment.

Tortul de nunta perfect

Tortul de nunta trebuie sa fie gustos, elegant, rafinat, spectaculos, trebuie sa se potriveasca perfect in tematica evenimentului, trebuie sa impresioneze in egala masura fericitul cuplu, dar si invitatii. Va asiguram ca vom indeplini toate aceste obiective si ca vom tine cont de toate cerintele pentru a realiza tortul perfect pentru acest eveniment deosebit.

Puteti alegeΒ compozitia, decoratiunile dorite, gustul perfect pentru invitati, dar si numeroase alte detalii care nu vor face altceva decat sa transmita tuturor invitatilor povestea de dragoste sarbatorita prin petrecerea de nunta.

Modele torturi nunta by ArtDessert

Totul de nunta trebuie sa fie in deplina armonie, iar punctul culminant – intrarea tortului la petrecerea de nunta – va deveni de poveste daca veti alege un tort de nunta de la Art Dessert.

  • Ne vom inspira din povestea de dragoste a mirilor pentru realizarea tortului? Desigur!
  • Vom tine cont de tematica nuntii, dupa cum ne-o prezentati? Bineinteles!
  • Vom realiza tortul dupa compozitiile pe care le preferati? Fara indoiala!

Practic, vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca tortul pe care il alegeti sa va depaseasca pur si simplu orice asteptari.

In cazul in care gasiti toate modelele de torturi pentru nunta ArtDessert pur si simplu incantatoare, insa va doriti altceva, va stam la dispozitie pe deplin. Realizam torturi de nunta personalizate, care sa includa orice element sau detaliu specificat de dumneavoastra.

Tort nunta personalizat

Tortul pentru nunta pe care il cautati poate fi realizat 100% personalizat, de la ingredientele din compozitie pana la design, decoratiuni, cantitate si oricare alte detalii. Vom utiliza doar ingrediente naturale de cea mai buna calitate si vom investi pasiunea si dedicarea noastra in crearea unui tort de nunta cum nu ati mai intalnit!