Torturile pentru botez – trenduri si recomandari

tort botez

Un moment special precum cel ce tine de un botez are o reprezentare culinara deosebita. Desigur ca un meniu pentru un botez este aparte, precum si desertul, tortul ce incununeaza cu succes un plan festiv in numele celui nou nascut. Alegerea acestuia insa nu este nicicum una usoara.

Stiati ca in raport cu un numar mare de optiuni vine si indecizia? Este cu atat mai greu de a decide asupra unui model cand optiunile sunt infinite. Ca punct de reper, parintii au in vedere exclusiv categoria de torturi specifice, pentru botez. S-ar putea insa sa va intereseze si categoria de trenduri in materie de torturi. Iata si cateva idei de inspiratie.

Fondantul

Poate ca acest concept nu mai este unul nou, insa ramane unul apreciat si accesibil. Permite o varietate de modele, cele in relief sau nu, permite explozia de culori si un mix deosebit. Ce este totusi nou vine cu ideea de a ilustra modele de tip 3D. Cand tortul este definit de mini torturi, de cupcakes, de ce nu; imaginati-va o multitudine de modele ce inunda privirile – pur si simplu adorabil.

tort botez

De asemenea, un tort cu design din fondant poate fi o reprezentare ampla a intregului eveniment. Astfel, se pune accent pe o detaliere ca la carte si nu pe mici simboluri si elemente ce doar vor decora un tort. Iata mai jos si un exemplu concret:

Florile

Tematica florala si un design de acest gen este tot timpul o placere vizuala. Permite si o varietate de modele si culori, ceea ce inseamna si un test creativ al cofetarului. Desigur, se preteaza mai degraba a fi ales pentru botezul unei fetite, mai degraba decat pentru un baietel, desi nu stereotipurile definesc alegerile sau cel putin nu in toate cazurile.

Puteti alege de asemenea si florile de sezon din perioada in care se va desfasura botezul, pentru a face totul cu mult mai reprezentativ pentru eveniment. Se pot crea modele autentice de trandafiri sau orice floare sofisticata, cale, bujori, dupa preferinte. Mai jos iata si un model ce poate fi ales chiar si pentru un botez al unui baiat.

Tematica personajelor si a povestilor

Cand ne gandim la lumea copiilor, primele idei fac referire la lumea lor plina de culoare, inocenta si la desene, basme si zane sau printi. Asadar, de ce tortul sa nu fie tocmai o tematica de acest gen? De asemenea, exista numeroase optiuni in functie de sexul copilului, pentru a fi cu atat mai mult un stil personalizat al tortului ales.

tort botez

In functie de preferinte, orice poate fi ales, daca tortul se face la comanda. La mare cautare, cu un grad mare de popularitate sunt tematicile din lumea Disney. Daca Frozen sau Minnie sunt pentru fetite, Smurfs poate fi alegerea pentru un tort de botez pentru un baietel. Iata mai jos si un model pe care l-am realizat cu succes si care a incununat o petrecere cu maxim de efect in ceea ce priveste admiratia fata de tortul ales:

Culoare la superlativ

Fara a va mai gandi la restrictiile, sa spunem, de culoare si de elemente ce se impart intre cele potrivite pentru fete si cele pentru baieti, puteti alege un tip de tort potrivit in orice caz. Din aceasta categorie fac parte torturile ce pun accent pe culoare si pe ideea de “sweets and candies”.

tort botez

Daca ar fi sa rezumam ceea ce inseamna trendurile in materie de torturi pentru botez, am putea spune ca este la moda stilul modern, contemporan, iesit din tipare. Se poarta ce va place, se poarta ineditul asa ca nu va dati in laturi cand vine vorba de a alege ca tortul de botez sa fie reprezentarea propriei versiuni.

Comments are closed.