Imaginile sunt cu titlul de prezentare / orientativ
Descriere
Alergeni
Valori nutriționale
Cost produs
Prețuri livrare
Compozitie
:-blat cacao cu nuca(ou,zahar,nuca,cacao)
-mousse cioco neagra(frisca naturala,ciocolata neagra,lapte,ou,zahar,gelatina)
-minichoux(apa,ou,faina de grau,ulei floarea soarelui,sare)
-crema caramel (sirop de glocoza,lapte condensat,apa,zahar,unt de cacao,amidon modificat,agar agar,sare,acid citric)
-crocant cu cocos(zahar,ulei floarea soarelui,fulgi de cocos,lapte praf,cacao,lecitina din soia,antioxidant:rozmarin)
-mousse ciocolata alba(frisca naturala,ciocolata alba,lapte,ou,zahar,gelatina)
-zmeura(produs /din produs decongelat)
Decorul tortului poate fi diferit in functie de sezon si disponibilitatea elementelor de decor(fructe,decoruri din ciocolata).
Locul 1 la consursul GastroPan in 2014







